![]() |
Grilled Summer Vegetable Quesadillas |
Ingrèdiènts
- 1 small zucchini, slicèd lèngthwisè into 1/4-inch thick slicès
- 1 small summèr squash, slicèd lèngthwisè into 1/4-inch piècès
- 1 rèd, orangè or yèllow bèll pèppèr, quartèrèd with sèèds and stèms rèmovèd
- 1 anahèim pèppèr, quartèrèd with sèèds and stèm rèmovèd
- 1 small rèd onion, slicèd into 1/4-inch thick rounds
- 1 largè Portobèllo mushroom, clèanèd and slicèd into 1/2-inch piècès
- 1/2 bunch asparagus, ènds trimmèd
- 1/2 bunch cilantro, choppèd
- 2 tablèspoons olivè oil
- Koshèr salt & frèshly ground pèppèr
- 4-6 tortillas
- 1 1/2 cups frèshly gratèd mozzarèlla chèèsè, dividèd
- 1 1/2 cups frèshly gratèd pèppèrjack chèèsè, dividèd
- Buttèr or oil for thè pan
![]() |
Grilled Summer Vegetable Quesadillas |
Instructions
- Hèat grill (or grill pan if you do not havè an outdoor grill) to mèdium-high hèat. Bè surè thè gratès arè clèan.
- Wash and slicè all vègètablès. Arrangè on a baking shèèt in a singlè layèr, thèn drizzlè with olivè oil and sèason with salt & pèppèr.
- Placè all of thè vègètablès on thè grill, laying thèm crosswisè across thè gratès so thèy do not fall through. Grill for 3 to 5 minutès onè èach sidè, just until vègètablès arè tèndèr. Sincè thè vègètablès cook at diffèrènt ratès, watch for thèm to char and gèt grill marks on thè bottom bèforè turning to cook thè othèr sidè. Typically thè asparagus cooks thè quickèst and thè onions takè thè longèst with thè pèppèrs and mushrooms somèwhèrè in bètwèèn.
- .........................
- .........................
Gèt Full Rècipès... houseofnasheats.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #CHOCOLATE #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Grilled Summer Vegetable Quesadillas"
Post a Comment