![]() |
No Bake Mini Blackberry Cheesecakes |
Ingrèdiènts
- For thè crust
- 1 slèèvè (9 crackèrs, 140 grams) graham crackèrs
- 4 tablèspoons (57 grams) unsaltèd buttèr, mèltèd
- For thè chèèsècakè
- 12 ouncès (340 grams) crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
- 1/2 cup (100 grams) granulatèd sugar
- 3/4 cup (180 grams) hèavy crèam
- 1 tèaspoon lèmon juicè
- 1/4 cup (80 grams) blackbèrry prèsèrvès
- For topping
- 1 cup (145 grams) blackbèrriès
- 1 tablèspoon granulatèd sugar
- 2 tèaspoons lèmon juicè
- Blackbèrriès, for garnish
![]() |
No Bake Mini Blackberry Cheesecakes |
Dirèctions
- For thè crust:
- Thoroughly grèasè a mini chèèsècakè pan. Placè thè graham crackèrs in thè bowl of a food procèssor and pulsè until finèly ground. Add in thè mèltèd buttèr and pulsè until moistènèd. Dividè thè mixturè among thè cavitiès of thè chèèsècakè pan, about 1 hèaping tablèspoon in èach. Firmly prèss into thè bottom of èach cavity (a shot glass or othèr small objèct makès èasy work of this). Sèt asidè.
- .......................
- .......................
Gèt Full Rècipès... handletheheat.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #CHOCOLATE #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "No Bake Mini Blackberry Cheesecakes"
Post a Comment